ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Π. Πολάκης: Δεν απολογούμαι για ιστορίες επιστημονικής φαντασίας

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χθες έγινε συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Με το ξεκίνημα της χθεσινής συνεδρίασης, ο κ. Πολάκης άρχισε να εκφράζει αντιρρήσεις, ότι για τα εξοπλιστικά ότι θα πληρώσουμε πολλά, ότι θα κοστίσουν και άλλες αντιρρήσεις αναφορικά με τις επιλογές του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Εκεί λοιπόν φαίνεται, φέρεται να του είπε ο κύριος Κασελάκης «Αν δεν συμφωνείς, μπορείς να φύγεις».


Σημειωτέον ότι είχε πάει τις προηγούμενες μέρες στο Πεντάγωνο μαζί με τον κ. Αποστολάκη. Είχε κάνει θετικές μάλλον αναφορές, όπως η φράση «είμαστε εδώ για να είμαστε παραγωγικοί στα εθνικά ζητήματα».


Η φράση, που φέρεται να είπε ο κ. Κασελάκης στον κ. Πολάκη, ερμηνεύεται σύμφωνα με κάποιους, ότι δεν του είπε φύγε από το κόμμα, αλλά ότι φύγε από την αίθουσα αν δεν συμφωνείς ή αν έχεις διαφορετικές απόψεις επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πριν από μερικές μέρες η Κουμουνδούρου άδειασε τον κύριο Πολάκη με αφορμή την ανάρτηση του σκιτσογράφου της Καθημερινής του κυρίου Μακρή, λέγοντας ότι επ’ ουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες εκφράσεις.
Αλλά θυμίζουμε ότι ο κ. Πολάκης είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να είναι σήμερα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης.

Ο κ. Πολάκης πριν από λίγο μίλησε προσερχόμενος στην Πολιτική Γραμματεία, όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ρήξη με τον κ. Κασσελάκη. Όπως είπε: «Γιατί πρέπει να απολογούμαι για οποιαδήποτε ιστορία επιστημονικής φαντασίας βάζει βγάζει οποιοσδήποτε συνάδελφος σας που διεκδικεί μάλλον το Όσκαρ ηλιθιότητας.
Μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς αυτό το πράγμα.
Με βάση την ενημέρωση που έκανε ο κύριος Δένδιας, ακόμα δεν ξέρουμε πόσα θα πάρουμε, τι κόστος θα έχουν, τι οπλισμό θα έχουνε, τι θα πάρουν.
Κι εδώ κάποιοι το παίζουν στρατηλάτες. Θα ξεχάσουμε τι είχε γίνει στο παρελθόν με τα εξοπλιστικά.
Λοιπόν, ρωτάτε με πράγματα που έχουν ουσία, στην ουσία εγώ απαντώ».

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος