Ποινική δίωξη στον 18χρονο από το Αιγάλεω για σεξουαλική παρενόχληση τεσσάρων γυναικών

Ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή καθώς και για απειλή ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα στον 18χρονο από το Αιγάλεω, που φέρεται να επιτέθηκε σε τέσσερις γυναίκες.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές ωστόσο η δίκη του αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν στα δικαστήρια κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Την 27η Ιουλίου, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του πέρασαν χειροπέδες, με την κατηγορία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’εξακολούθηση.

Η σύλληψη του έγινε μετά από την καταγγελία μιας γυναίκας η οποία όπως υποστήριξε την προσέγγισε και αποπειράθηκε να την θωπεύσει. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, κατόπιν αναζητήσεων κατάφεραν να εντόπισαν τον 18χρονο και τον οδήγησαν στο οικείο τμήμα.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου σε άλλες τρεις περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών στις περιοχές Αιγάλεω και Χαϊδαρίου. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις έδειξε τα γεννητικά του όργανα ενώ θώπευσε τις άλλες δύο.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος