ΠΟΕΔΗΝ: Στάση εργασίας την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις Προνοιακές Μονάδες

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3μμ θα διαρκέσει η στάση εργασίας που ανακοίνωσε η ΠΟΕΔΗΝ την Πέμπτη 23/12 διαμαρτυρόμενη «για τον αποκλεισμό από το Έκτακτο Επίδομα των εργαζομένων στις Προνοιακές Μονάδες», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Η ΠΟΕΔΗΝ στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνει πως: «Για άλλη μια φορά αδικείται κατάφορα το Προσωπικό των Προνοιακών Μονάδων που αποκλείεται από τη χορήγηση του έκτακτου επιδόματος.
Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας σε μονάδες που περιθάλπουν άτομα με ειδικές ανάγκες, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και προσφέρουν Νοσηλευτική και Ιατρική φροντίδα. Προσπαθούν σε αντίξοες συνθήκες, να αποφύγουν τη διασπορά του ιού εντός των Μονάδων και εισπράττουν για άλλη μια φορά την αδικία.
Ζητάμε την άμεση διόρθωση του νόμου.

Χωρίς μέσα ατομικής προστασίας, χωρίς προσωπικό δίνουν τιτάνιο αγώνα να κρατήσουν τον ιό έξω από την πόρτα των Μονάδων και εισπράττουμε από την πολιτεία τι;
Διχασμός, διαίρεση, εγκατάλειψη.
Δεν θα το επιτρέψουμε.

Οργανώνουμε δυναμικά την προειδοποιητική στάση εργασίας. Θα συνεχίσουμε αγώνες έως την τελική δικαίωση των Προνοιακών συναδέλφων. Η Υφυπουργός Εργασίας και ο Πρωθυπουργός καλούνται να δώσουν λύση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος