ΠΟΕΔΗΝ: Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Πέμπτη 26 Αυγούστου

Σε πανελλαδική στάση εργασίας προχωράει η ΠΟΕΔΗΝ αντιδρώντας στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους Υγειονομικούς.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 και το χρονικό διάστημα 10πμ έως 15μμ, εκτός από τη στάση εργασίας θα εξελιχθούν στις 11πμ και συγκεντρώσεις.

Στην Αττική έξω από το Υπουργείο Υγείας, στη Θεσσαλονίκη έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και στην περιφέρεια στις κατά τόπους ΥΠΕ και στις πύλες των Νοσοκομείων.

Κεντρικό σύνθημα της ΠΟΕΔΗΝ είναι «Λέμε με δυνατή φωνή, ναι στον εμβολιασμό, όχι στην υποχρεωτικότητα. Η ΠΟΕΔΗΝ ζητάει την άρση του σχετικού νόμου για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, εκτιμώντας ότι «θα διαλύσει τη δημόσια υγεία – πρόνοια – ΕΚΑΒ».

Παράλληλα, καταθέτει αίτημα αναστολής και ακύρωσης κατά του νόμου της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι: «αφού έλαβε υπόψη της την από 23/08/2021 ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, στηρίζει τις κινητοποιήσεις που οργανώνει την Πέμπτη 26 Αυγούστου σε όλη την Ελλάδα, με αιτήματα: Λέμε με δυνατή φωνή « ΝΑΙ» στον εμβολιασμό, «ΟΧΙ» στην υποχρεωτικότητα – Να πάρουν πίσω το νόμο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού που θα διαλύσει την δημόσια Υγεία – Πρόνοια – ΕΚΑΒ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος