Με Παναττική στάση εργασίας 08:00πμ.-11πμ. την Παρασκευή 8/10/2021 και συγκέντρωση 9πμ. έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, συνεχίζει η ΠΟΕΔΗΝ τις κινητοποιήσεις της με αφορμή την εκδίκαση την ίδια ημέρα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων και τη στέρηση ολόκληρου του μισθού.
Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της: «Διεκδικούμε:
Άρση των αναστολών εργασίας. Οι συνάδελφοι μπορούν να εργάζονται με ασφάλεια, με μέτρα ατομικής προστασίας που όλοι λαμβάνουμε και δύο rapid test την εβδομάδα
Καταβολή μισθών
Λέμε:
Όχι στην Ιδιωτικοποίηση – Συρρίκνωση της Δημόσιας Υγείας – Πρόνοιας.
Οι δικαστές του ΣτΕ θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διορθώσουν το λάθος της κυβέρνησης που αποδιοργάνωσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και έστειλε 7000 συναδέλφους στην πείνα και την ανεργία».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος