ΠΟΕΔΗΝ – Καταγγελία Γιαννάκου: Νοσηλεύτρια πήγε να ανάψει το φως κι έπαθε ηλεκτροπληξία

Array

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, καταγγέλλει πως νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Νίκαιας υπέστη ηλεκτροπληξία σε ακατάλληλο θάλαμο κλινικής κορονοϊού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, η νοσηλεύτρια, έπαθε βαριά ηλεκτροπληξία ενώ πήγε να ανάψει το φως. Ο κ. Γιαννάκος ζητά την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Υγείας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μιχάλη Γιαννάκου:

«Πόσα τραγικά και επικίνδυνα συμβάντα πρέπει να συμβούν στο Νοσοκομειο Νίκαιας για να σεπιληφθεί το Υπουργείο Υγειας την ακατάλληλη διοίκηση του.
Χθες πρωί στον επικίνδυνο χώρο που νοσηλεύονται ασθενείς με κορονοϊό παρα λίγο να χάσουμε νοσηλεύτρια από ηλεκτροπληξία.
Νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.
Ενας ακατάλληλος θάλαμο 14 κλινών!!!!!! χωρισμένος με μποξ έχει μετατραπεί σε κλινική και νοσηλεύονται τα περιστατικά κορονωιου. Με μία νοσηλεύτρια στη βάρδια.Όλοι οι φορείς του νοσοκομείου ανέφεραν στη διοίκηση ότι είναι άκρως ακατάλληλος χώρος. Οι μπρίζες διαλυμένες. Η τεχνική υπηρεσία το έχει επισημάνει επανηλλειμένως. Τίποτα. Πήγε να ανάψει το φως η συνάδελφος επικουρική νοσηλεύτρια και επαθε βαριά ηλεκτροπληξία. Επιτέλους να παρέμβει το Υπουργείο Υγείας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος