Θ. Πλεύρης για το Παίδων Πεντέλης: Το νοσοκομείο θα γυρίσει στην κανονικότητά του (video)

Για έξι εβδομάδες οι αλλαγές στο Παίδων Πεντέλης και μετά επιστροφή στην κανονικότητα ανέφερε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι» ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης διαβεβαιώνοντας, μεταξύ άλλων, γονείς και νοσηλευτικό προσωπικό ότι σύντομα το παιδιατρικό νοσοκομείο θα επιστρέψει στην κανονικότητά του.

«Σταμάτησε η απογευματινή – βραδινή εφημερία. Υπήρξε ένας φόβος των εργαζομένων ότι επίκειται η υποβάθμιση του νοσοκομείου με ένα προσωρινό μέτρο το οποίο θα είναι μόνιμο. Τους διαβεβαιώνω ότι όλο αυτό το πλαίσιο επιχειρησιακής λειτουργίας που αποφασίστηκε για να γίνουν εμβολιασμοί στην ηλικία 5 -11 θα διαρκέσει το πολύ έξι εβδομάδες. Μετά το νοσοκομείο θα γυρίσει στην κανονικότητά του», τόνισε ο κ. Πλεύρης.

Μιλώντας ο κ. Πλεύρης στην πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ για την αναστολή των εφημεριών στο Παίδων Πεντέλης δήλωσε ότι πρόθεση του υπουργείου είναι αυτό να ενισχυθεί, αναφέροντας ότι έχουν γίνει 57 προσλήψεις και θα το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν άλλες 13 προσλήψεις.

«Αναλόγως το πώς θα κινείται η εμβολιαστική κάλυψη, το διάστημα των έξι εβδομάδων θα συμπτυχτεί. Το νοσοκομείο λειτουργεί το πρωί» είπε και τόνισε ότι “είμαστε σε μια ειδική περίοδο. Είναι προσωρινό το μέτρο. Αντιλαμβάνομαι ότι φέρνει προβλήματα στους κατοίκους των βορείων προαστείων”.

Δείτε επίσης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος