Βαρύ το πένθος στην Πιερία για τον άδικο χαμό των δύο ανδρών κατά τη συντριβή μονοκινητήριου αεροσκάφους, προχθές (18/10) το μεσημέρι στην Τοπική Κοινότητα Κονταριώτισσας.
Το απόγευμα στη Νέα Έφεσο Πιερίας αναμένεται να τελεστεί η κηδεία του 41χρονου πιλότου, ο οποίος αφήνει πίσω του τέσσερα παιδιά και τους γονείς του, ενώ νωρίτερα το πρωί στην Κατερίνη, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης τον 58χρονο συνεπιβάτη του.
Η πορεία των ερευνών
Την ίδια ώρα, ολοκληρώθηκε η αυτοψία και η τεχνική αξιολόγηση από το ειδικό κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων αεροπορικών και σιδηροδρομικών δυστυχημάτων και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών η σύνταξη του πορίσματος και η κατάθεσή του στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μετά την έκδοση του πορίσματος, αναμένεται να υπάρξει διορισμός τεχνικού συμβούλου, ενώ η οικογένεια θα αιτηθεί και τη μεταφορά των συντριμμιών σε ειδικά φυλασσόμενο χώρο, λόγω των καιρικών συνθηκών, που αναμένεται να αλλάξουν.
Η περιοχή στο σημείο του δυστυχήματος παραμένει αποκλεισμένη για τρίτη ημέρα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΑΙΔΩΝ ΤΟΜΟΣΟΓΛΟΥ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος