Πετράλωνα: Φρικιαστικές καταγγελίες παιδιών για πάρτι βιασμών από τον πατέρα

Array

Σοκάρει η καταγγελία παιδιών από τα Πετράλωνα ότι ο πατέρας τους τα βίαζε για χρόνια εν γνώσει της μητέρας τους, ενώ παράλληλα τα προωθούσε σε φίλους του!

Τα αδέλφια, 17 και 22 χρόνων σήμερα, εμφανίστηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και έκαναν μήνυση σε βάρος των γονέων τους, τονίζοντας ότι η μητέρα τους γνώριζε για τους βιασμούς και δεν έκανε τίποτα για να τα προστατέψει.

Νέες πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο και για τρίτο παιδί στην ίδια οικογένεια, μικρότερης ηλικίας, το οποίο εξακολουθεί να ζει με τη μητέρα του. Σε συνεντεύξεις που παραχώρησε η δικηγόρος, ανέφερε μάλιστα ότι εκτός από όσα καταγγέλλουν τα παιδιά, γίνονταν και πάρτι που οργάνωνε ο πατέρας για να προωθεί τα παιδιά, ακόμα και σε συγγενείς.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο παιδιά κατήγγειλαν τους γονείς τους. Το 2018, μετά από παρότρυνση καθηγητή τους, σε ηλικία 18 ετών το κορίτσι και 13 ετών το αγόρι, κατήγγειλαν τον πατέρα τους για βιασμό κατ΄εξακολούθηση μέσα στο σπίτι τους. Η μήνυση έγινε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, με τον Εισαγγελέα να διατάσσει προκαταρκτική έρευνα στην Αστυνομία. Από την έρευνα όμως δεν προέκυψε κάτι και έτσι η υπόθεση έκλεισε.

Στη μήνυση αναφερόταν ότι οι βιασμοί ξεκίνησαν το 2012, όταν δηλαδή το αγόρι ήταν 7 και το κορίτσι 12 ετών. Στην καταγγελία τα παιδιά ανέφεραν ότι ο πατέρας τους έφερνε στο σπίτι φιλικά πρόσωπα και άγνωστους άντρες, οι οποίοι επίσης τα βίαζαν.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνστατίνα Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξήγησε ότι το 2018 που έγινε η πρώτη καταγγελία, σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν προέκυψε κάποιο ένταλμα από την έρευνα του ανακριτή και δεν ενημερώθηκε για κάποια περεταίρω ενέργεια η Αστυνομία. Την υπόθεση, όπως είπε, χειρίστηκαν οι ανακριτικές Αρχές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος