Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης

Έφυγε από τη ζωή, σήμερα το πρωί, στα 55 του χρόνια, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος έδωσε μάχη για τη ζωή του από τις 27 Απριλίου, όταν και τραυματίστηκε.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γεννηματάς, από τις 27 Απριλίου, μετά από πτώση του, όταν υποχώρησε το κάγκελο του μπαλκονιού, στο κτίριο της δημοτικής βιβλιοθήκης, επι της οδού Ανδρομάχης, όπου βρισκόταν, στο πλαίσιο εκδήλωσης εγκαινίων.

Ο Λ. Λαζαρίδης είχε πέσει στο κενό, με την πλάτη, από ύψος τεσσάρων μέτρων. Είχε υποστεί πολλές και σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι, το θώρακα και σε άλλα σημεία του σώματος. Είχε υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση, για την αποσυμπίεση του εγκεφάλου από το αιμάτωμα, που είχε υποστεί στο κεφάλι και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης, μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Είχε διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Μικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ (1996-2007) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας (2007-2010).

Επαγγελματίας από τα 20 του χρόνια (1988), είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven και έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου 2019 υπηρετούσε ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας.

Ο Δήμος Καλλιθέας εκφράζει την βαθιά του οδύνη, ενώ ανακοίνωσε τριήμερο πένθος. Αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, ενημερώνει ότι: Εχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, η οποία είναι σε εξέλιξη. Παράλληλα διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.

Ρεπορτάζ: Σοφία Πατραμάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος