Πέθανε η δημοσιογράφος Αγγελική (Λίζα) Γρηγοριάδου – Μαρέλου

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 11 Μαΐου και κηδεύτηκε σήμερα (13/5) η δημοσιογράφος Αγγελική (Λίζα) Γρηγοριάδου-Μαρέλου σε ηλικία 72 ετών, σύμφωνα με τη ΕΣΗΕΑ.

Η Λίζα Μαρέλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Ήταν κόρη του διακεκριμένου δημοσιογράφου και ιστορικού Σόλωνα Γρηγοριάδη. Μεγαλώνοντας σε αυτό το οικογενειακό περιβάλλον και κάτω από την επιρροή του πατέρα της ακολούθησε τον δημοσιογραφικό κλάδο, αφού πρώτα σπούδασε Ψυχολογία. Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1978 στην εφημερίδα «Μακεδονία» ασχολούμενη με το ελεύθερο ρεπορτάζ. Εργάστηκε επίσης στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος», «Απογευματινή», «Έθνος», «Επικαιρότητα», «Αθλητική Ηχώ», τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Α-103» και «ANT1» καθώς και στην «ΕΤ3».

Η Λίζα Μαρέλου υπήρξε μία συνεπής, ευγενική και συνεργάσιμη δημοσιογράφος, την οποία διέκρινε το επαγγελματικό και συναδελφικό ήθος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος