Περιστέρι: Τρεις ανήλικες συνελήφθησαν για τον άγριο ξυλοδαρμό της 13χρονης συμμαθήτριάς τους

Τρεις ανήλικες ηλικίας 13, 14 και 16 ετών συνελήφθησαν για τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 14χρονης συμμαθήτριάς τους σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι.

Οι σκηνές από τον τον ξυλοδαρμό 13χρονης μαθήτριας στο προαύλιο Γυμνασίου στα Δυτικά Προάστια, αποτυπώνονται στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις δέκα και τέταρτο το πρωί της περασμένης Παρασκευής, σημειώθηκε το επεισόδιο. Τρεις μαθήτριες, 13, 14 και 16 ετών, ξυλοκοπούν την 13χρονη μαθήτρια, την χτυπούν με γροθιές  στο κεφάλι, της τραβάνε  τα μαλλιά, την ρίχνουν στο έδαφος και την ποδοπατούν.

Θεατές στον άγριο ξυλοδαρμό, συμμαθητές των κοριτσιών, και μάλιστα ένας είχε το ρόλο του εικονολήπτη, καθώς τραβούσε με το κινητό του την επίθεση, και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές διαμοίρασε το οπτικό υλικό σε φίλους του- συμμαθητές.

Τελικά μια μαθήτρια μπήκε στη μέση και γλίτωσε το θύμα από τα χειρότερα.
 
Η ανήλικη με την μητέρα της, πήγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου και κατήγγειλαν την επίθεση, υπέβαλαν μήνυση, και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν οι τρεις μαθήτριες, οι οποίες όμως αφέθηκαν ελεύθερες με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Σε βάρος των τριών κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία για «σωματική βλάβη και απειλή» και θα υποβληθεί στις δικαστικές αρχές.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος