Καταδίωξη και πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Τραυματίστηκαν αστυνομικός και οδηγός κλεμμένου Ι.Χ.

Συναγερμός επικράτησε στις 9 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, στην συμβολή των οδών Μάρνης και Αριστοτέλους, όπου ένα αυτοκίνητο εμβόλισε μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από καταδίωξη του.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν αυτοκίνητο με ύποπτες πινακίδες, και όταν τις πέρασαν στο σύστημα διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο. Προσπάθησαν να το ακινητοποιήσουν για να ελέγξουν τον οδηγό, εκείνος όμως δεν σταμάτησε στο σήμα τους και επιχείρησε με ελιγμούς να διαφύγει και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε μία μηχανή της ΔΙΑΣ στη συμβολή Μάρνης και Αριστοτέλους αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια έσπρωξε έναν αστυνομικό ο οποίος έπεσε σε ένα περιπολικό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο ίδιος αστυνομικός στη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον του και τον τραυμάτισε στο πόδι. Ο οδηγός του Ι.Χ., ο οποίος είναι νεαρός αλβανικής υπηκοότητας, μεταφέρθηκε στο “Γεννηματάς” ενώ ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι και στο πόδι, χωρίς να είναι σοβαρά.
Στο σημείο μετέβη η Σήμανση προκειμένου να συλλέξει κάλυκες και άλλα ευρήματα που υπάρχουν στο σημείο, ενώ θα κάνει και δακτυλοσκόπηση στο αυτοκίνητο και έρευνα για τυχόν γενετικό υλικό για να διαπιστώσουν εάν υπήρχε και άλλο άτομο μέσα στο Ι.Χ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος