Με τους βαθμούς της νίκης έφυγε από το Ηράκλειο ο Απόλλων Σμύρνης που κέρδισε με 2-0 τον ΟΦΗ για την 11η αγωνιστική της Super League. Τα τέρματα της «ελαφράς ταξιαρχίας» πέτυχαν οι Φατιόν στο 3’ και Ντάουντα στο 70’.
Γκολ σχεδόν με το ξεκίνημα του αγώνα πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι αφού στο 3ο λεπτό πήραν προβάδισμα με 0-1 με προβολή του Φατιόν μετά από κόρνερ του Μπεντινέλι και κεφαλιά του Τσιλούλη.
Ο ΟΦΗ πίεσε για την ισοφάριση, χάνοντας καλές ευκαιρίες. Ο Γρίβας στο 27΄ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 38’ πάλι ο Γρίβας αστόχησε σε τετ τετ.
.Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος αλλά οι προσπάθειες του Σαρδινέρο (48’, 50’) σταμάτησαν στον Βέρχουλστ ο οποίος στο 68΄ έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Μπαλογιάννη.
Δύο λεπτά αργότερα (70΄), ο Ντάουντα με δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της «ελαφράς ταξιαρχίας» (0-2), «κλειδώνοντας» τη νίκη του Απόλλωνα.
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Γιαννούλης, Νέιρα – Χουχούμης, Μπεντινέλι, Φατιόν, Τσαμπούρης
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (82΄ Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Διαμαντής, Ουές, Σακόρ (58΄ Στάικος), Νέιρα, Μπαλογιάννης (74΄ Βούρος), Στάρτζεον, Σαρδινέρο, Γρίβας (58΄ Γιάννου)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμης (46΄ Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (75΄ Μουνιέ), Ιωαννίδης (55΄ Ντάουντα), Μπεντινέλι (67΄ Κολ), Σλίβκα, Τσιλούλης (75΄ Βάρκας), Φατιόν
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος