Πέντε Master σε Αθήνα και Βιέννη από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας (ECI)

Tο European Communication Institute (ECI) είναι μία καινοτόμος Aκαδημαϊκή Συνέργεια στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή δημόσιων φορέων από την Ελλάδα και την Αυστρία, και την εμπιστοσύνη θεσμών όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δημοσίων Ευρωπαϊκών Broadcasters, και μεγάλων ομίλων Δημοσιότητας. Παρέχει ήδη στους ενδιαφερόμενους πέντε Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, (Master of Arts in Communication & Emerging Technologies με αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ) τα οποία έρχονται να καλύψουν σημαντικά επιστημονικά πεδία:

1) Ποιοτική δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες

2)  Content Marketing & Communication Strategy

3) Θεσμοί, Επικοινωνία και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση

4) Ανθρωπιστική Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες

5) Ψυχολογία και Κοινωνικά Δίκτυα.

Οι φοιτητές έχουν ευκαιρία για μία μοναδική ακαδημαϊκή εμπειρία που εκτυλίσσεται για δύο πλήρη χρόνια σε Αθήνα και Βιέννη, που οδηγεί στην απόκτηση διεθνών Masters, αναγνωρισμένων στην Ελλάδα. Έχουν επίσης το προνόμιο να συμμετέχουν στο πλαίσιο των σπουδών τους σε εξειδικευμένα projects (project based learning), σε δίκτυα ισχύος, ενώ ήδη από το 2020, μέσω της πρωτοβουλίας «Παράλληλο Πρόγραμμα» παρέχεται η δυνατότητα σε υφιστάμενους φοιτητές και αποφοίτους, για δια βίου παρακολούθηση επίλεκτων μαθημάτων, ιχνηλατώντας έτσι τις εξελίξεις στον τομέα του ενδιαφέροντος τους και εμπλουτίζοντας το βιογραφικό τους, ενώ επικαιροποιούν δεξιότητες που σχετίζονται με την επέλαση της τεχνολογίας στα ενότητες των παραπάνω Σπουδών.

Πέντε Master σε Αθήνα και Βιέννη από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας (ECI)
Στην εποχή της πανδημίας, το ECI θωρακίζεται και απαντάει δυναμικά, με την δημιουργία ενός ασφαλούς ψηφιακού – μικτού περιβάλλοντος (Phigital Learning) που προσφέρει  απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα τόσο ηλεκτρονικών μέσων τηλεκπαίδευσης όσο και των ‘φυσικών’ συναντήσεων.

Οι σπουδές στο ECI απευθύνονται κυρίως σε πολίτες που επιδιώκουν την μεταπτυχιακή εξειδίκευση, σε επαγγελματίες και στελέχη με καριέρα σε εξέλιξη, σε νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν ακαδημαϊκά εφόδια μαζί με σύνδεση με την αγορά / δίκτυα ισχύος και σε εκείνους που επιθυμούν να καταστούν ενεργοί πολίτες με αντίληψη του ρόλου της Τεχνολογίας στο σύγχρονο κοινωνικό / επαγγεματικό περιβάλλον.

Το ECI με την παρουσία εξεχόντων με πολυετή πείρα διδασκόντων, Ελλήνων και Αυστριακών, Ακαδημαϊκών και και Ειδικών, με την μοναδική Συνέργεια του Donau Universität Krems, του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση, επιχειρεί ένα τολμηρό άλμα στο ακαδημαϊκό μέλλον, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην γενναία και επίπονη προσπάθεια για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

H νέα χρονιά αρχίζει 12 Φεβρουαρίου 2022. Οι νέοι υποψήφιοι καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στέλνοντας το βιογραφικό τους (φάση 1 από 4) στην διεύθυνση admissions@eci-org.eu, μαζί με την κατεύθυνση επιλογής τους.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του ECI

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος