Πειθαρχική διαδικασία για τον οδηγό λεωφορείου που οδηγούσε μεθυσμένος

Σύνοψη
  • Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Απίστευτη καταγγελία έκαναν επιβάτες λεωφορείου, όταν ενημέρωσαν διερχόμενο περιπολικό ότι ο οδηγός οδηγούσε μεθυσμένος στην Λεωφόρο Πεντέλης. Ο οδηγός ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, ενώ ήδη κινήθηκε η σχετική πειθαρχική διαδικασία.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Το περιστατικό έγινε στις 6 και 10 χθες το απόγευμα στο Χαλάνδρι. Οι επιβάτες ενημέρωσαν διερχόμενο περιπολικό ότι ο οδηγός λεωφορείου, ηλικίας 51 ετών έδειχνε μεθυσμένος, οδηγούσε επικίνδυνα, δεν έκανε στάσεις και δεν άνοιγε τις πόρτες.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο τμήμα του Χαλανδρίου όπου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και του επιβλήθηκε το ανώτατο προβλεπόμενο πρόστιμο. Στη συνέχεια αποχώρησε συνοδεία της συζύγου του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΥ ο οδηγός, θα βρεθεί αντιμέτωπος και με πειθαρχικές κυρώσεις. Ήδη κινήθηκε η πειθαρχική διαδικασία, σε συνεννόηση με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

Σχετική είδηση: Συνελήφθη οδηγός αστικού λεωφορείου να είναι σε κατάσταση μέθης – Κινήθηκε πειθαρχική διαδικασία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος