Πειραιάς: Ένοπλη ληστεία στα γραφεία της ΑΝΕΚ – Ντυμένοι αστυνομικοί οι δράστες (video)

Ντυμένοι σαν αστυνομικοί εισέβαλαν έξι ληστές χθες το βράδυ στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΚ στον Πειραιά στην Ακτή Κονδύλη 24.Οπλισμένοι εισέβαλαν στην εταιρεία και αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

“Ολοι οι εργαζόμενοι που ήταν παρόντες στη χθεσινή ληστεία στα γραφεία της εταιρείας στον Πειραιά στην Ακτή Μιαούλη είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς” αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία ΑΝΕΚ.

Η εταιρία αναφέρει ότι συνεργάζεται στενά με τις Αρχές,παρέχοντας κάθε πληροφορία που θα συμβάλει στη σύλληψη των δραστών.

Ρεπορταζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος