Πάτρα: Ξεκίνησε η διανομή των self-τεστ για τις σχολικές μονάδες – Χωρίς προβλήματα οι Πανελλαδικές

Ξεκίνησε από σήμερα το πρωί η διανομή των self- τεστ για τις σχολικές μονάδες της Αχαΐας από φαρμακαποθήκη της Πάτρας, καθώς η διάθεσή τους δεν γίνεται από τα φαρμακεία της περιφερειακής ενότητας κατόπιν σχετικής απόφασης που έλαβε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας.

Οι υπεύθυνοι που ορίστηκαν από τις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παραλαμβάνουν τα self-test για τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και λοιπό προσωπικό των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων και για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων από την φαρμακαποθήκη, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

• οι υπεύθυνοι παραλαβής self-test για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων και το προσωπικό των εξεταστικών κέντρων (υπεύθυνοι εξεταστικών κέντρων) από σήμερα το πρωί μέχρι και τις 17:00

• οι υπεύθυνοι παραλαβής self-test για τα Δημοτικά Σχολεία : Τρίτη 8:00 – 21:00

• οι υπεύθυνοι παραλαβής self-test για Νηπιαγωγεία : Τετάρτη 8:00 – 17:00.

Τα self-test θα παραδίδονται σε κάθε δικαιούχο, εντός των σχολικών μονάδων της Αχαΐας.

Οι πανελλαδικές

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξελίχθηκε η σημερινή πρώτη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων στην Αχαΐα. Όπως ενημέρωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, παρουσιάστηκε μια ολιγόλεπτη πτώση ρεύματος στην Αιγιάλεια σήμερα το πρωί. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε όμως πολύ γρήγορα και τα συστήματα μετάδοσης των θεμάτων λειτούργησαν κανονικά.

Μέσα από τον ενημερωτικό ιστότοπο της ΕΡΤ θα δημοσιεύονται εδώ έγκαιρα και αξιόπιστα τα θέματα και οι λύσεις των εξετάσεων, σε συνεργασία με την ΟΕΦΕ (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος) και τις Επιστημονικές Ενώσεις.

Παράλληλα, τις ημέρες των εξετάσεων θα μεταδίδεται στις 15:00 ειδική εκπομπή μέσω ertnews.gr και ERTFLIX, στην οποία θα παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα θέματα και οι λύσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος