Πατούλης: Εν αναμονή απόφασης για τη λειτουργία των σχολείων την Παρασκευή – «Αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων»

Array

«Χρειάζεται η μετακίνηση να γίνεται μόνο για επείγουσες διαδικασίες. Εάν μπορεί κάποιος να αναβάλλει κάτι το οποίο δεν είναι επείγον για να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση επ αφορμής της έξαρσης κάποια στιγμή του καιρικού φαινομένου σε διάφορα σημεία της Αττικής» συνέστησε μιλώντας στην ΕΡΤ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ακόμα, μεταξύ άλλων:

«Θεωρήσαμε ευθύνη μας για λόγους πρόληψης να μη λειτουργήσουν τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, για να δημιουργήσουμε την δυνατότητα της μη κυκλοφοριακής συμφόρησης αλλά και της ασφάλειας, επ αφορμής της εξέλιξης του φαινομένου σε διάφορα σημεία. Για αύριο θα το δούμε.

Ερωτηθείς σχετικά με το συμβάν της πλημμύρας στο 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας, μετά την οποία έγινε επιχείρηση απομάκρυνσης των παιδιών, επισήμανε:

«Η συντήρηση για τα σχολεία ανήκει στους Δήμους (…) Αλλά τώρα εδώ είμαστε για να μπορέσουμε να είμαστε σε επικοινωνία περιφερειακά για ο,τιδήποτε είμαστε χρήσιμοι, να το μεταφέρουμε στον κόσμο».

Πηγή: ΕΡΤ 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος