Πατέρας Καρολάιν: Θα αλλάξω το επώνυμο της εγγονής μου, τρέμω να της πω ποιος σκότωσε τη μητέρα της

Η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της συγκλονίζει και τη βρετανική κοινή γνώμη. Μετά την καταδίκη του 34χρονου πιλότου, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στη Daily Mail και σημείωσε ότι φοβάται περισσότερο τη στιγμή που θα αναγκαστεί να πει στην εγγονή του ποιος σκότωσε τη μητέρα της. Είπε επίσης ότι θα αλλάξει το επίθετο της εγγονής του για να μην συνδεθεί ποτέ με το δολοφόνο και πως θα διασφαλίσει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δε θα ξαναδεί την κόρη του.

Ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε στη Daily Mail ότι φοβάται περισσότερο από όλα τη στιγμή που θα δεχθεί από την εγγονή του το ερώτημα πού είναι η μητέρα της. Είναι μια μέρα την οποία τρέμει, καθώς θα πρέπει να της απαντήσει ποιος της σκότωσε.

Πρέπει όμως η μικρή Λυδία να γνωρίζει και είναι πολύ καλύτερο να μάθει την αλήθεια από τους παππούδες της παρά από αλλού, είπε χαρακτηριστικά στη βρετανική εφημερίδα ο κ. Κράουτς.

Είπε επίσης ότι θα αλλάξει το επίθετο της εγγονής του για να μην συνδεθεί ποτέ με το δολοφόνο και πως θα διασφαλίσει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα ξαναδεί την κόρη του.

Ο σύζυγος και δολοφόνος της Καρολάιν καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 11 χρόνια, με τον πατέρα της να επισημαίνει στην Daily Mail πως αυτό δεν πρόκειται να φέρει πίσω την κόρη του.

Αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – και στους γονείς του Μπάμπη, λέγοντας ότι αρνείται να τους δει, καθώς δεν μπορεί να ελέγξει το μίσος που αισθάνεται για το γιο τους και την πεποίθησή τους ότι είναι αθώος.

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Σέκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος