Παραβατικότητα ανηλίκων: Έλεγχοι σε Γλυφάδα και Βούλα – Προσήχθησαν 5 ανήλικοι κι ένας ενήλικας

Σύνοψη
  • Έγινε έλεγχος στο skate park στη Βούλα, διότι στο σημείο είχαν κλείσει για τις 10 ραντεβού δύο ομάδες από διαφορετικά σχολεία της περιοχής, προκειμένου να στήσουν καυγά
  • Χτες έγιναν 526 έλεγχοι πανελλαδικά από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και 10 συλλήψεις ανηλίκων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων αλλά και 9 προσαγωγές

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι για την βία ανηλίκων. Χθες, οι αρχές προχώρησαν σε 10 συλλήψεις ανηλίκων ενώ έγιναν εκατοντάδες έλεγχοι, κυρίως σε Γλυφάδα και Βούλα.

Χθες το βράδυ έγινε έλεγχος των αξιωματικών και των στελεχών της Διεύθυνσης Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και σε συνεργασία με στελέχη της ΟΠΚΕ, στο skate park που βρίσκεται στη Βούλα, διότι στο σημείο είχαν κλείσει στις 10 ραντεβού δύο ομάδες από διαφορετικά σχολεία της περιοχής, προκειμένου να στήσουν καυγά.

Οι αστυνομικοί έφτασαν νωρίτερα στο σημείο και αποτέλεσμα των ελέγχων που έκαναν ήταν να προβούν σε 5 προσαγωγές ανηλίκων και ενός ενήλικα. Μάλιστα, στην κατοχή του ενός ανηλίκου βρέθηκε και μια μάσκα full face. Στη θέα των αστυνομικών οι υπόλοιποι τράπηκαν σε φυγή.

Χτες έγιναν 526 έλεγχοι πανελλαδικά από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και 10 συλλήψεις ανηλίκων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων, αλλά και 9 προσαγωγές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος