Πανελλήνιες 2021: Δείτε απαντήσεις και σχολιασμό της ΟΕΦΕ σε Φυσική, Ιστορία, Οικονομία

 

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ολοκληρώνουν σήμερα Τρίτη, 22 Ιουνίου τις εξετάσεις στα μαθήματα προσανατολισμού, Ιστορία, Φυσική και Οικονομία. Στο πλευρό των μαθητών βρίσκεται το ertnews.gr με ειδική εκπομπή, θέματα και λύσεις.

Δείτε εδώ την ειδική εκπομπή


Τα θέματα
Ιστορία
Φυσική
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2021 ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΑΟΘ ΓΙΑ ΓΕΛ ΕΟΕΔΕ


Δείτε τον σχολιασμό των θεμάτων από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΕΦΕ 2021 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ (ΑΟΘ)

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ_ΟΕΦΕ_2021-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ_ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ__ΑΟΘ_

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΕΦΕ 2021 – ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ


Απαντήσεις
Φυσική
Οικονομία
Ιστορία

Στις 15:00 θα μεταδοθεί ειδική εκπομπή μέσω ertnews.gr και ERTFLIX, στην οποία θα παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα θέματα και οι λύσεις για τα σημερινά μαθήματα των πανελλαδικών.

Υπενθυμίζεται, ότι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα των πανελληνίων εξετάσεων, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 πμ και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8:00 πμ.

Την Τετάρτη, 23 Ιουνίου, συνεχίζουν οι μαθητές των ΕΠΑΛ με Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ