Παλαιό Φάληρο: Αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 45χρονο με το τατουάζ

Array

Ταυτοποιήθηκε, αλλά εξακολουθεί να αναζητείται, ο φερόμενος ως βιαστής του Παλαιού Φαλήρου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για 45χρονο αλλοδαπό, ο οποίος έχει διαφύγει εδώ και πέντε ημέρες στην Αλβανία, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δυο γυναίκες έχουν αναγνωρίσει τον 45χρονο σε φωτογραφίες που τους έδειξαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών από το προφίλ που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δράστης είναι 45 ετών από την Αλβανία, διαζευγμένος με δυο ανήλικα παιδιά, άνεργος και διέμενε με τη μητέρα του στο Παλαιό Φάληρο (κοντά στα σημεία που έγιναν οι επιθέσεις) και είχε εξάρτηση με το αλκοόλ.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τετάρτης επιβιβάστηκε σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Τίρανα και διέφυγε στη χώρα του. Σύμφωνα με τις έρευνες της Ασφάλειας Αθηνών στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης πέρασε τον μεθοριακό σταθμό και βρίσκεται σε αλβανικό έδαφος.
Αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης ενώ έχει ζητηθεί από την αστυνομία εισαγγελική διάταξη για να δοθούν φωτογραφίες του και τα στοιχεία ταυτότητάς του. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες καθώς υπάρχουν πιθανότητες να έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες και να μην το έχουν καταγγείλει στις αρχές.

Ο βιασμός της 34χρονης έγινε το βράδυ της Κυριακής στη στάση «Αγία Σκέπη» στο Παλαιό Φάληρο. Ο δράστης υπό την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε τη νεαρή γυναίκα η οποία εργάζεται στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», τη μετέφερε σε σκοτεινό μέρος και την κακοποίησε σεξουαλικά. Μάλιστα την απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν μιλήσει στην αστυνομία.

Τρεις ώρες νωρίτερα είχε επιτεθεί και σε μία άλλη κοπέλα επίσης στο Παλαιό Φάληρο ωστόσο δεν κατάφερε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Οι δύο νεαρές γυναίκες περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του δράστη αλλά και από πληροφορίες οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του το ερεύνησαν δεν βρήκαν το μαχαίρι με το οποίο είχε ακινητοποιήσει το θύμα αλλά ούτε και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που διέπραξε τις δυο επιθέσεις.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος