Παγώνη: Εάν προσέξουμε είναι θέμα δέκα ημερών να μπούμε σε νέα φάση

Τα μέτρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι σωστές οι αλλαγές στα sms για να σταματήσει ο συνωστισμός που βλέπαμε σε συγκεκριμένες περιοχές. Είναι σωστή και η παράταση της κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα, είπε στην ΕΡΤ η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη και κάλεσε και όσους σκοπεύουν να αψηφήσουν τα μέτρα να σεβαστούν τους θανάτους στις εντατικές και όσους κάνουν διπλοβάρδιες στα νοσοκομεία. «Να γιορτάσουμε, αλλά με μέτρα και ειδικές συνθήκες, είναι θέμα δέκα ημερών για να αλλάξει η κατάσταση και να μπει η ζωή μας σε άλλη φάση, δηλαδή να ανοίξουν τα σχολεία και τα καταστήματα, σιγά, σιγά. Ας κάνουμε ό,τι καλύτερο» είπε.

Σημείωσε πως έχει μειωθεί ο χρόνος νοσηλείας διότι έχει κατέβει η ηλικία των νοσηλευόμενων κάτω από τα 65 και ότι στις νεότερες ηλικίες που κυκλοφορούν υπάρχουν πολλοί ασυμπτωματικοί.

Μιλώντας για τα νοσοκομεία έκανε λόγο για πού δύσκολη κατάσταση. «Περνάμε πολύ δύσκολες μέρες δεν περιγράφεται τι γίνεται στα νοσοκομεία αυτή και την προηγούμενη εβδομάδα» είπε ενώ αναφερόμενη στο σχέδιο έκτακτης ανάγκης επισήμανε πως οι αλλαγές έγιναν χωρίς ενίσχυση του προσωπικού, και εξέφρασε την ελπίδα να παραδοθούν γρήγορα παραδοθούν τα 12 κρεβάτια ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό και τα 35 στο ΚΑΤ για να βγουν οι εφημερίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος