Παγκράτι: Ανήλικοι έσπερναν τον τρόμο-Χειροπέδες σε 16χρονο αναζητούνται ακόμη δύο (video)

Το θέμα της βίας των ανηλίκων ειδικά στο κέντρο της Αθήνας απασχολεί τις αρχές και η αστυνομία λαμβάνει μέτρα για την καταστολή της με επιχειρήσεις «σκούπα». Για το θέμα αυτό υπήρξε και σύσκεψη χθες 6/6,του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Π. Θεοδωρικάκου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Μόλις το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ανήλικο 16 ετών, που  κατηγορείται ως μέλος συμμορίας που διαπράττει ληστείες, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη μέλη της συμμορίας.

Η συμμορία δρούσε με ιδιαίτερη σκληρότητα και στοχοποιούσε ανηλίκους στην περιοχή του Παγκρατίου. Με χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσε χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 16χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία σιδερένια ράβδος, σιδερένιο σφυρί, ελβετικός σουγιάς, κατσαβίδι, κουκούλα τύπου «full face»,  ζεύγος γαντιών με κοκάλινη επένδυση και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης , εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο 14χρονων που έπεσαν θύματα της εγκληματικής δράσης της εν λόγω συμμορίας, βραδινές ώρες της 8ης Φεβρουαρίου 2022 στην πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος