Π. Σπυράτος, συνήγορος 20χρονου καταζητούμενου: Θα παραδοθεί τις επόμενες ώρες – Περιφερειακός ο ρόλος του (video)

Την πρόθεσή του εντολέα του να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στις εισαγγελικές αρχές ο 20χρονος κατηγορούμενος, αλβανικής καταγωγής, που έχει διαφύγει στη γειτονική χώρα, εξέφρασε με δήλωσή του ο Παρασκευάς Σπυράτος, συνήγορος υπεράσπισής του.

“Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των ελληνικών Αρχών. Είναι συντετριμμένος για το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Ο εντολέας μου είχε περιφερειακό ρόλο. Εκφράζει τα συλλυπητήρια του. Το γεγονός ότι εμφανίζεται μόνος του έχει ενδιαφέρον. Έχει να δώσει εξηγήσεις όσον αφορά το ρόλο του”, δήλωσε ο συνήγορός του.

Μιλώντας πριν από λίγο στις τηλεοπτικές κάμερες ο κ. Σπυράτος δήλωσε πώς ο πελάτης του εκφράζει τα συλλυπητήρια του για το ατυχές και δυσάρεστο αυτό συμβάν. “Τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και θα συναινέσει ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία εκδόσεώς του”.

Θα επιταχυνθεί η διαδικασία της έκδοσης του

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που εκπροσωπεί την οικογένεια του 19χρονου Αλκη Καμπανού, ο οποίος είχε δηλώσει ότι ο 20χρονος που διέφυγε από τις πρώτες ώρες της δολοφονίας στην Αλβανία δεν είχε σκοπό να παραδοθεί τόνισε: “Αν και δεν προβλέπεται η έκδοση του από την Αλβανία ο ίδιος έχει πρόθεση να παραδοθεί και να έρθει στην Ελλάδα. Έχει να δώσει εξηγήσεις οι οποίες αφορούν το ρόλο του και θα τύχει μίας δίκαιης δίκης στη χώρα μας”.

Ο ίδιος δήλωσε πώς τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό σε ποια πόλη της Αλβανίας θα παραδοθεί, επισημαίνοντας ότι υπάρχει άψογη συνεργασία με τις ελληνικές αστυνομικές αρχές, οι οποίες είχαν σχετική ενημέρωση από χθες. “Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία εκδόσεώς του για να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα και να απολογηθεί”.

Ο κ. Σπυράτος χαρακτήρισε την απόφαση του εντολέα του “συνετή στάση”, διατυπώνοντας για άλλη μία φορά την ειλικρινή μεταμέλειά του. “Είναι συντετριμμένος με το περιστατικό. Κανένας άνθρωπος να μη βρεθεί στη θέση του για όσα δυσάρεστα εξελίχθηκαν εκεί”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος