Π. Σόμπολος για Γλυκά Νερά: “Ένα από τα τέσσερα πιο συγκλονιστικά εγκλήματα που έγιναν ποτέ στη χώρα” (video)

«Εκτίμησή μου είναι ότι προσχεδίασε το έγκλημα. Είχε σκεφτεί τι θα κάνει και τι θα ακολουθήσει μετά”, δήλωσε στην ΕΡΤ ο Πάνος Σόμπολος, δημοσιογράφος και  αστυνομικός συντάκτης για πάνω από 40 χρόνια.

Σχολιάζοντας το θέμα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο κ. Σόμπολος τόνισε ότι η τεχνολογία οδήγησε τον καθ’ ομολογία δράστη να παραδεχθεί στους αστυνομικούς την αλήθεια για τα Γλυκά Νερά.

“Το παζλ άρχισε να κλείνει με την εξερεύνηση του χώρου, από το υλικό που συλλέχθηκε από τις κάμερες και φτάσαμε στην εξιχνίαση της υπόθεσης, έστω την 37 ημέρα», είπε στην εκπομπή «Από τις έξι» ο κ. Σόμπολος, ενώ μιλώντας για τη στάση του συζυγοκτόνου σχολίασε ότι ο δράστης έπαιξε πολύ καλά το ρόλο του. “Και σκηνοθέτησε αλλά έπαιξε ως ηθοποιός το ρόλο του για τις 37 ημέρες που κράτησε αυτή η ιστορία”, δήλωσε ο αστυνομικός συντάκτης, o οποίος χαρακτήρισε το έγκλημα ως “ένα από τα τέσσερα πιο συγκλονιστικά που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα”.

Ο Πάνος Σόμπολος δήλωσε πεπεισμένος ότι πρόκειται για μια προσχεδιασμένη δολοφονία:

“Η θανάτωση του σκύλου και τα γεγονότα όπως τα είχε περιγράψει και όπως αποκαλύφθηκαν εκ των υστέρων, δεν γίνεται να (τον οδήγησαν) να πάρει ένα μαξιλάρι και να την πνίξει. Εκτίμησή μου είναι ότι προσχεδίασε το έγκλημα. Είχε σκεφτεί τι θα κάνει και τι θα ακολουθήσει μετά”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος