Π. Παπανικολάου: Tι καταγγέλλει ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών ιατρών για τους «εισβολείς αρνητές» (video)

«Υπάρχουν αυτές οι ομάδες που δεν είναι καθόλου αυθόρμητες. Σε πολλές περιπτώσεις ήταν καθοδηγούμενες μέσω κοινωνικών δικτύων, σε επαφή με συγκεκριμένες ομάδες του ακροδεξιού χώρου», κατήγγειλε στην ΕΡΤ ο Πάνος Παπανικολάου, Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

Ο εκπρόσωπος των γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία, αναφέρθηκε στις εκκλήσεις που έχουν κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα για προστασία των ίδιων από τους φανατικούς αντιεμβολιαστές, αναφέροντας ότι υπήρξε αδιαφορία από τους αρμόδιους φορείς.

Επιθέσεις εναντίων γιατρών εντός των νοσοκομείων από αρνητές των εμβολίων

Σύμφωνα με τα όσα ανησυχητικά περιστατικά περιέγραψε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Παπανικολάου, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αλλά και του υπ. Προστασίας του Πολίτη είχε αδιαφορήσει κατηγορώντας παράλληλα και τις διοικήσεις των νοσοκομείων ότι δεν επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή.

Όπως είπε ο κ. Παπανικολάου, αυτές οι επιθέσεις συνήθως γίνονται μέσα στη νύχτα. «Σε μια πτέρυγα με τριάντα ασθενείς και ένα μόνο ιατρό, ανά βάρδια, να τρέχει το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό να μην τους “σκάσει” από έλλειψη οξυγόνου ο ασθενής και να έχουν και αυτά τα περιστατικά όπου ομάδες αρνητών φωνάζουν “ιατροί – δολοφόνοι μη διασωληνώσετε τον άνθρωπο. Δεν υπάρχει κορονοϊός».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος