Π. Μαρινάκης: Δεν υπήρξε κυβερνητική εντολή για μπάζωμα στα Τέμπη

Σύνοψη
  • Ήταν μία επιχειρησιακή ενέργεια και η πραγματικότητα θα αποκαλυφθεί από την έρευνα και τη δικαιοσύνη.

Συνεχίζεται και σήμερα η συζήτηση για το ζήτημα του μπαζώματος της περιοχής των Τεμπών όπου συγκρούστηκαν πριν από ένα χρόνο οι δύο αμαξοστοιχίες με απολογισμό 57 νεκρούς .

Μιλώντας νωρίτερα στον Ant1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει καμία πληροφορία σοβαρή, κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι έγινε για κάποια συγκάλυψη, ήταν επιχειρησιακή ενέργεια την οποία ακολούθησαν οι άνθρωποι που ήταν στο πεδίο, δεν κατηγορώ και δεν αθωώνω από πριν κανέναν θα αποφανθεί η δικαιοσύνη όπως ορίζει ο νόμος.

Ο Κασσελάκης είπε το ένα τζάκι καλύπτει το άλλο, δεν είναι τηλεδικαστής, όταν λέει τόσο βαριές κουβέντες να έρθει να μας πει ποια είναι η συγκάλυψη και να απαντήσει στα ερωτήματα που έχουμε.. δεν εργαλειοποιούμε κανένα θάνατο σκύβουμε το κεφάλι θέλουμε δικαιοσύνη χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς κραυγές η αντιπολίτευση προσπαθεί να χτίσει αφήγημα πάνω στον πόνο ανθρώπων».

Χθες μιλώντας στο κοινοβούλιο ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος είπε ότι δεν έδωσε σχετική εντολή, ενώ η αντιπολίτευση μιλάει για συγκάλυψη.

Πηγή: Α’ Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος