Π. Λαφαζάνης: Το “Όχι” του ελληνικού λαού δεν ηττήθηκε

«Το ένοχο κατεστημένο της χώρας, μετά το νέο μνημόνιο που συνομολόγησε η κυβέρνηση, αποθρασύνθηκε και έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ρεβανσισμού ώστε να ζητάει ευθέως να ποινικοποιηθεί το Plan B και να αρχίσουν να διώκονται ποινικά όσοι το υποστηρίζουν» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Αν το κατεστημένο της μνημονιακής υποτέλειας της χώρας, αντί να πληρώσει για την καταστροφή, πιστεύει ότι μπορεί να βγει και από πάνω και να μετατρέψει την Ελλάδα σε μετεμφυλιακή αρένα είναι πικρά γελασμένο» προσθέτει ο κ. Λαφαζάνης, καταλήγοντας «το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού δεν ηττήθηκε ούτε έχει παραδοθεί βορά στη χλεύη των ηττημένων. Ο αγώνας για το «ΟΧΙ» συνεχίζεται μέχρι το τέλος».

Εκρηκτικό μείγμα είναι λοιπόν οι διαφορετικές θέσεις που εκφράζονται στον ΣΥΡΙΖΑ για το στρατηγικό προσανατολισμό της διακυβέρνησης κι αυτό φάνηκε στη χθεσινή εκδήλωση της αριστερής πλατφόρμας, όπου ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πρότεινε ανοιχτά την έξοδο της χώρας από το ευρώ. Το θέμα των πρόωρων εκλογών είναι ανοικτό και μάλιστα οι ΑΝΕΛ μιλούν για ενδεχόμενο κοινής καθόδου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος