«Φεύγω διαφωνώντας» ανέφερε κατά την παράδοση – παραλαβή του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τονίζοντας ότι θα αγωνιστεί για να γίνει το μνημόνιο σύντομη παρένθεση και επανέλαβε ότι «θα είναι παρών στη μάχη του ΣΥΡΙΖΑ» και ότι υποστηρίζει πλήρως την ενότητα του κόμματος.
Ο Π. Λαφαζάνης χαρακτήρισε “δύσκολη στιγμή” την αποχώρησή του, σημειώνοντας όμως ότι φεύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις. Χαρακτήρισε “ηλεκτρική καρέκλα” το υπουργείο, το οποίο, όπως είπε, «έχει μεγάλα συμφέροντα απέναντί του που το πολιορκούν και ο Πάνος Σκουρλέτης θα είναι πάνω από αυτά τα συμφέροντα και θα προσβλέπει μόνο στο συμφέρον του ελληνικού λαού».
Παραλαμβάνοντας ο Π. Σκουρλέτης δήλωσε ότι «δεν μιλάμε για αλλαγή κυβέρνησης, αλλά αλλαγή σκυτάλης». Αναφερόμενος στη συμφωνία που υπεγράφη από την κυβέρνηση, δήλωσε ότι έγινε με βάση τους υπάρχοντες συσχετισμούς «γνωρίζοντας ότι σε άλλη περίπτωση θα υπήρχε ένα τσουνάμι που θα διόγκωνε την ανθρωπιστική κρίσης».
Σχετικά με την ψηφοφορία της τατάρτης, ο Π. Σκουρλέτης την χαρακτήρισε κρίσιμη και κάλεσε σε χαμηλούς τόνους και ενωτική διάθεση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος