Π. Φάληρο: Νεκρός 56χρονος άνδρας που πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του – Η ΕΡΤ στο σημείο

Ένας 56χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, πυροβολήθηκε στο στήθος, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο. Το περιστατικικό σημειώθηκε στις 20:45 και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και κατέληξε.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας είχε μόλις αποβιβαστεί από την μοτοσικλέτα του όταν ένας άγνωστος με καλλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του άρχισε να τον πυροβολεί. Μία από τις σφαίρες τον βρήκε κοντά στο στήθος με το θύμα να καταφέρνει όντας τραυματισμένος να προχωρήσει μερικά μέτρα ως την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει και να καταρρεύσει. Ένοικος της πολυκατοικίας που άκουσε τους πυροβολισμούς κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε σε σοβαρή κατάσταση το θύμα που εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα στον νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πυροβόλησε το θύμα από κοντινή απόσταση αιφνιδιάζοντάς το και στη συνέχεια χάθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση με τις αρχές να πιθανολογούν πως είχε συνεργό ο οποίος τον περίμενε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως άκουσαν τρεις με τέσσερις πυροβολισμούς, ενώ μια από τις σφαίρες βρέθηκε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας.

Να σημειωθεί ότι από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς απέναντι από το σημείο της δολοφονίας υπάρχει παιδική χαρά και την ώρα της επίθεσης υπήρχε κίνηση στην περιοχή.

Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες – πιθανόν των 9 χιλιοστών.

Πλάνα της ΕΡΤ από το σημείο:

Π. Φάληρο: Νεκρός 56χρονος άνδρας που πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του – Η ΕΡΤ στο σημείο

Ρεπορτάζ ΕΡΤ: Αντώνης Δοβώνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος