Ομηρία στον Αγ. Παντελεήμονα: Ξυλοδαρμό σε απευθείας μετάδοση μέσω Facebook καταγγέλλει η απαχθείσα (video)

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες από την κατάθεση της 30χρονης, που κρατούσε όμηρο ο Αιγύπτιος πρώην σύντροφός της, ο δράστης μετέδιδε ζωντανά τον ξυλοδαρμό της γυναίκας στα κοινωνικά δίκτυα, σε φίλους της χρησιμοποιώντας το κινητό της. Την ίδια ώρα, καθοριστική ήταν η συμβολή του επικεφαλής της επιχείρησης για την απελευθέρωση της γυναίκας.

Ο δράστης αφού άρπαξε την 30χρονη με την βία από το σπίτι της στο Γαλάτσι την μετέφερε με ταξί στο διαμέρισμά του στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Εκεί συνέχισε να την χτυπάει και να απειλεί πως θα την σκοτώσει και μάλιστα όπως κατέθεσε το θύμα, την έδερνε και μετέδιδε σε ζωντανή σύνθεση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τον ξυλοδαρμό της.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα, ο δράστης πήρε με τη βία το κινητό της τηλέφωνο, μπήκε στο λογαριασμό της στο Facebook, και σε απευθείας σύνδεση την χτυπούσε και έβλεπαν τον ξυλοδαρμό, οι φίλοι της στην Ελλάδα και την Βουλγαρία. Εκείνη την στιγμή,  είπε, με  πήρε με βιντεοκλήση το παιδί μου,  που είναι επτά χρονών και μένει στη Βουλγαρία, και ο Αχμέτ  συνέχισε να με  χτυπάει, και να  δείχνει το ματωμένο μου πρόσωπο στην κάμερα.

Ο 33χρονος Αιγύπτιος αφού ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, απειλούσε ότι θα ανατινάξει με φιάλη υγραερίου που κρατούσε ανάμεσα στα πόδια του, την πολυκατοικία.

Σημαντικός υπήρξε, για την αίσια έκβαση του δράματος, ο ρόλος του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Γαλατσίου, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος της επιχείρησης, και συνομιλούσε από την πρώτη στιγμή της ομηρίας, με τον 33χρονο απαγωγέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο διοικητής με  διάφορα τεχνάσματα, κατάφερε και μπήκε στο διαμέρισμα, και άνοιξε ο ίδιος το παράθυρο του καθιστικού και του μπάνιου, και έτσι διασφάλισε, πως ότι υγραέριο υπήρχε στο χώρο θα έφευγε από τα ανοιχτά παράθυρα.

Όταν πήρε την διαβεβαίωση από τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  που ήταν στο σημείο, πως με ανοιχτά παράθυρα για αρκετή ώρα,  δεν μπορεί να σημειωθεί έκρηξη, και αφού έβλεπε τον 33χρονο να χάνει τα λογικά του, έδωσε εντολή στην  ομάδα ΕΚΑΜ,  που μπήκε στο διαμέρισμα, ακινητοποίησε τον απαγωγέα, και απελευθέρωσε την όμηρο.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος