Ομηρία στον Αγ. Παντελεήμονα: Θύμα συστηματικής κακοποίησης η 31χρονη από τον δράστη – Αύριο η κατάθεσή του (video)

Συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια έδωσε  σήμερα η 31 ετών, γυναίκα απο τη Βουλγαρία που έζησε τη φρίκη της ομηρίας στα χέρια του πρώην συντρόφου της, σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα. Αύριο καταθέτει ο δράστης της επίθεσης.

Εφιάλτης διασυρμού, που έζησε όχι μόνο η ίδια  αλλά και οι φίλοι της, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αφού ο απαγωγέας της, προχώρησε σε απ’ ευθείας μετάδοση του ξυλοδαρμού της, χρησιμοποιώντας το κινητό της άτυχης γυναίκας. Μάρτυρας της κτηνωδίας αυτής, έγινε και το 7χρονο παιδί της παθούσας.

Λίγο μετά τις  08:00  έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής  Ευελπίδων   για να καταθέσει στην ανακρίτρια και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην σύντροφος της ξυλοκόπησε αλλά έχει συμβεί και στο παρελθόν  και μάλιστα στο χώρο εργασίας της  καθώς ο Αιγύπτιος είχε βίαιο χαρακτήρα.

Ο δικηγόρος της παθούσας Κωσταντίνος Γώγος,  είπε  ότι  η γυναίκα εκφράζει φόβους για την ασφάλεια της σε περίπτωση που η Δικαιοσύνη δεν κρίνει τον δράστη, προσωρινά κρατούμενο. Επίσης εξέφρασε φόβο ότι η παραμονή της στην Ελλάδα θα είναι επισφαλής. Σήμερα το θύμα κατέθεσε συμπληρωματικά στοιχεία και ιατρικές εξετάσεις τις οποίες είχε στη διάθεση της.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος