Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Στη φυλακή και ο έκτος ανήλικος

Array

Ακόμα ένας ανήλικος, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου, πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Πρόκειται για τον έκτο νεαρό από την παρέα των ανηλίκων που μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο κατηγορούμενος, βουλγαρικής καταγωγής, δεν συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς, αλλά εμφανίστηκε στις Αρχές αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Ο ανήλικος πήγε το πρωί στο ανακριτικό γραφείο με τους γονείς του και τον συνήγορό του και, μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί για την υπόθεση. Μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν αναζητείται πλέον άλλος ανήλικος στο εξωτερικό.

Χθες, Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022, άλλοι δύο ανήλικοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, κατηγορούμενοι για την υπόθεση, ενώ ακόμα ένας βρίσκεται εκτός φυλακής υπό περιοριστικούς όρους καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη. Επίσης, εξετάζεται και ο ρόλος τεσσάρων κοριτσιών, γύρω στα 15 έτη, που φέρεται να ήταν μπροστά στα βασανιστήρια που υπέστη ο μαθητής.

Οι ανήλικοι που έχουν προφυλακιστεί αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες: συμμορία, ομαδικός βιασμός κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία.

Οι ανήλικοι που συμμετείχαν στα ειδεχθή περιστατικά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού καθώς όπως φέρεται να υποστηρίζουν ήταν όλα στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού: «Όλο αυτό ήταν μία πλάκα, ένα παιδικό παιχνίδι, άρχισε με διάφορα πειράγματα μεταξύ μας αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος