Ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (video)

Επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε 40μέρες μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου

Στη Μητρόπολη Αθηνών τελέστηκε το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με μέλη της οικογένειας, στενούς συγγενείς και φίλους.

Ολοκληρώθηκε η επιμνημόσυνη δέηση διήρκησε περίπου 40 λεπτά, 40μέρες μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου.

Από τα μέλη της οικογένειας, έφτασαν πρώτοι εδώ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό οι αδελφές του τέως βασιλιά, η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία με τις κόρες της πριγκίπισσες Έλενα και Χριστίνα και η αδερφή του Ειρήνη.

Λίγο μετά κατέφτασε εδώ η σύζυγός του Άννα Μαρία και ακολούθησαν τα παιδιά του, πρώτος ο Παύλος ως πρωτότοκος γιος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, μετά ο Νικόλαος με την Τατιάνα, η Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της, ο Φίλιππος με τη γυναίκα του Νίνα, οι οποίοι παντρεύτηκαν πέρυσι σ αυτόν εδώ τον μητροπολιτικό Ναό και οι στενοί συγγενείς, όπως κάποιος πρώτος του ξάδερφος πρίγκιπας Μιχαήλ και η σύζυγός του Μαρίνα Καρέλλα, που μένουν μάλιστα και στην Ελλάδα, ήταν αρκετός κόσμος και φίλοι.

Το παρών έδωσαν και υπουργός Μετανάστευσης ο κ. Μηταράκης, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο κ. Λυκουρέζος, καθώς και πολύς κόσμος που βρέθηκε στην μικρή αυτή λίστα των προσκεκλημένων. Ακολούθως μετέβησαν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τον καθιερωμένο καφέ.

Ρεπορτάζ: Χαρά Γιαννοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος