ΟΛΜΕ: Διπλή απεργιακή πρόταση στη Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ

Η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2/4/2022 στις 11.00 π.μ. στο 6Ο ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων, Νέστου 4.

Έχει προηγηθεί κύκλος γενικών συνελεύσεων στις κατά τόπους ΕΛΜΕ και ανάλογα με τις ψηφοφορίες που έγιναν ο πρόεδρος της κάθε ΕΛΜΕ δεσμεύεται να μεταφέρει τις αποφάσεις και να ψηφίσει ανάλογα  στη Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ.

Η εισήγηση που κατέβηκε από την ΟΛΜΕ (διαβάστε την αναλυτικά) και θα κριθεί αν θα γίνει δεκτή ως έχει ή με τροποποιήσεις, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 6 Απρίλη ενάντια στην υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης, ενάντια στην ακρίβεια που εξαθλιώνει τις ζωές μας. Να ζούμε με αξιοπρέπεια από το μισθό μας.
Εξουσιοδοτούμε το ΔΣ της ΟΛΜΕ να προκηρύξει 24ωρη πανεκπαιδευτική απεργία σε συνεννόηση με τη ΔΟΕ τον Απρίλιο ή το Μάϊο.
Να πραγματοποιούνται απογευματινά πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα κάθε βδομάδα, σε μέρες που θα συμφωνηθούν με τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος