Οικονόμου: Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, οι λέξεις χάνουν το νόημά τους

«Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, ακόμα κι οι λέξεις χάνουν το νόημά τους» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τα «σποτ παροχών του ΣΥΡΙΖΑ».

«Όταν ο κ. Τσίπρας τάζει, ακόμα κι οι λέξεις χάνουν το νόημά τους» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τα «σποτ παροχών του ΣΥΡΙΖΑ», κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν λέει «πόσα και από πού» θα βρει τα χρήματα για τις παροχές:

«Όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι μιλά «προγραμματισμένα και υπολογισμένα», υποχρεούται στη συνεχεία να πει πόσα και από που. Ο κ. Τσίπρας είναι βουβός στο πόσα και από που, διότι υπόσχεται χωρίς σχέδιο και γνώση. Πόσα και από πού, λοιπόν, κ. Τσίπρα; Πόσα είναι τα χρήματα που κοστίζουν οι εύκολες προεκλογικές σας υποσχέσεις; Από που θα τα βρείτε; Ποιους φόρους θα αυξήσετε; Πόσες νέες επιβαρύνσεις και «εισφορές» θα επιβάλλετε;»

«Οι πολίτες περιμένουν τις απαντήσεις σας. Ελπίζουμε –αλλά δεν το πιστεύουμε – ότι αυτές θα εδράζονται στην αλήθεια των αριθμών και όχι στα Tsipronomics», καταλήγει ο Γιάννης Οικονόμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος