Οικονόμου: Οι πολίτες «γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι που δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει: Ο κ. Τσίπρας και οι εμμονές του»

Οι πολίτες «γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι που δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Ο κ. Τσίπρας, με τα ψέματα και τις εμμονές του», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Καλαμάτα.

«Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015-2019. Έμεινε όρθια στις κρίσεις. Μείωσε 50 φόρους, αύξησε κατά 20% τον κατώτατο μισθό, έχει διπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης από τη υπόλοιπη Ευρώπη, η ισχυρή φωνή της ακούγεται από το Κογκρέσο μέχρι το Ισραήλ και από τις Βρυξέλλες μέχρι τον Αραβικό κόσμο. Τα σύνορα μας είναι απροσπέλαστα και η γεωστρατηγική μας θέση ενισχυμένη. Στη παιδεία, στην υγεία, στην ασφάλεια υπηρετούν περισσότερα στελέχη από ότι στο παρελθόν» σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου και καταλήγει:

«Αυτά και πολλά αλλά οι πολίτες τα γνωρίζουν από προσωπική εμπειρία. Όπως γνωρίζουν ότι υπάρχει και κάτι που δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Ο κ. Τσίπρας, με τα ψέματα και τις εμμονές του. Με τις εύκολες υποσχέσεις που θα χρηματοδοτήσει από τα λεφτόδεντρα των νέων φόρων, για τους οποίους μια πρόγευση μας έδωσε ο κ. Δραγασάκης. Και με τις φαντασιώσεις για μια δήθεν προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, που ούτε να την περιγράψει δεν τολμά. Είτε γιατί ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα σχηματιστεί ποτέ, είτε γιατί η περιγραφή της θα αποκάλυπτε την ανακύκλωση φθαρμένων και μοιραίων για την πατρίδα προσώπων και πολιτικών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος