Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη: Επικρατέστερο σενάριο η δολοφονία της μητέρας από τον γιό που μετά αυτοκτόνησε

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για το διπλό φονικό της Ηλιούπολης, ωστόσο η αστυνομία φαίνεται να καταλήγει στην εκδοχή ότι ο 36χρονος γιος σκότωσε με καραμπίνα την 63χρονη μητέρα του και μετά αυτοκτόνησε. Σε αυτό συνηγορούν το ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα, δεν έχουν αφαιρεθεί χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα, ενώ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, μητέρα και γιος πέθαναν με χρονική απόσταση.

Το θρίλερ με τη δολοφονία της 63χρονης και το θάνατο του 36χρονου γιού της στο διαμέρισμα τους στην Ηλιούπολη, άρχισε λίγο μετά τις 9.30 χθές βράδυ. Λόγω της άσχημης μυρωδιάς που αναδυόταν από το σπίτι τους, γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία που άνοιξε το σπίτι με κλειδαρά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρούς τη γυναίκα και τον γιο της με τραύματα στο κεφάλι από καραμπίνα, ενώ η καραμπίνα βρέθηκε σε διαφορετικά δωμάτια από εκείνους.

Η μητέρα βρέθηκε νεκρή με τραύμα στο κεφάλι καθισμένη στον καναπέ. Η βολή που δέχτηκε σχεδόν εξ επαφής.

Στο σπίτι υπήρχαν σπασμένα αντικείμενα και ανοιγμένα συρτάρια, αλλά δεν έλειπαν χρήματα που ήταν σε εμφανές σημείο, ούτε κινητά ούτε και πολύτιμα αντικείμενα.

Οι πόρτες και τα παράθυρα δεν είχαν ίχνη παραβίασης και η πίσω μπαλκονόπορτα ήταν κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

Ο γιος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ήταν νεκρός κάποιες ώρες πριν. Έφερε τραύμα στη γνάθο και το μάγουλο που δεν επέφερε ακαριαίο θάνατο, αλλά κατέληξε από την αιμορραγία.

Εικάζεται ότι εκείνος πυροβόλησε τη μητέρα του και μετά από ημέρες έβαλε την καραμπίνα στο στόμα και πυροδότησε, βάζοντας τέλος και στη δική του ζωή.

Από το δωμάτιο όπου βρέθηκε η καραμπίνα μέχρι το κρεβάτι που βρέθηκε ανάσκελα, υπήρχαν ίχνη αίματος από το ένα σημείο στο άλλο.

Ο γιος φέρεται να ήταν αντικοινωνικός, να μην έβγαινε από το σπίτι συχνά και να σημειώνονταν τσακωμοί με τη μητέρα του

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος