Οι πρώτες κλήσεις της χρονιάς σε ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ – Όσα έγιναν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική, ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα, η Άμεση Δράση δέχτηκε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς στην οδό Ηλιαχτίδας στο Παλαιό Φάληρο. Το περιπολικό που έσπευσε αμέσως, δεν διαπίστωσε κάτι και το πιθανότερο να ήταν ο ήχος από πυροτεχνήματα.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση, δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, για πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Μοναστηρίου στην Αθήνα. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα από την περιοχή της Λαμπρινής στο Γαλάτσι, για μια 60χρονη η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ύστερα από πτώση και κάκωση στο ισχίο.

Στη Θεσσαλονίκη το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα από γραφείο εταιρείας ασφαλείας. Αφορούσε ενεργοποίηση συστήματος συναγερμού σε φαρμακείο, στην οδό Μακρυγιάννη, στη Σταυρούπολη.

Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική ήταν στις 12:05 μετά τα μεσάνυχτα. Πολίτης ενημέρωσε το ότι αυτοκίνητο είχε τυλιχτεί στις φλόγες στην περιοχή της Σουρωτής.

Το πρώτο συμβάν στο οποίο κλήθηκε το ΕΚΑΒ έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά τις 12:00και αφορούσε με έναν 6χρονο με υψηλό πυρετό που έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος