Οι κλιματιζόμενοι χώροι σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής μετά την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες κατά τα επόμενα 24ωρα, ενώ εξακολουθεί να υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης καλεί τους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας και ζητά από τους δήμους να αποστέλλουν εγκαίρως τα επικαιροποιημένα στοιχεία με τις κλιματιζόμενες αίθουσες στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Οι χώροι που διατίθενται για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πολύ υψηλές θερμοκρασίες – καύσωνας), εμφανίζονται ανά Περιφερειακή Ενότητα στους χάρτες καθώς και σε πίνακες που είναι αναρτημένοι ανά Περιφερειακή Ενότητα στην Περιφέρεια Αττικής και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας στην ακόλουθη διεύθυνση: http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=5006&Itemid=323

«Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας συνεργάζεται στενά με τους δήμους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων. Διαρκής στόχος μας είναι η μείωση των επικινδυνοτήτων στην Αττική», σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος