Οι γιορτές στα σπίτια του «Χαμόγελου του παιδιού» – Πώς μπορούμε να το ενισχύσουμε (video)

Το γιορτινό κλίμα από τα σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια μετέφεραν στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις Έξι» ο πρόεδρος της ΜΚΟ Κώστας Γιαννόπουλος και η συντονίστρια των σπιτιών, Ρούλα Σιδέρη. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

  • Κλήση στο 19810 από σταθερό ή κινητό (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)
  • SMS στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

Στα συνολικά 26 χρόνια δράσης του, το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποστήριξε ολιστικά και εξατομικευμένα 1.802.303 παιδιά και τις οικογένειές τους. Η «καρδιά» του «Χαμόγελου» χτυπά στα 11 Σπίτια του σε όλη την Ελλάδα στα οποία μεγαλώνουν 303 παιδιά από ημερών έως 18 ετών.

Οι άνθρωποι του κάθε Σπιτιού είναι εκείνοι που βρίσκονται κάθε λεπτό κοντά τους. Άνθρωποι που δε «στέκονται» στην ειδικότητά τους αλλά καταθέτουν τη ψυχή τους προσφέροντας ζεστασιά και φροντίδα εξατομικευμένα σε κάθε παιδί, όλο το 24ώρο, κάθε στιγμή. Βασικός στόχος όλων είναι τα παιδιά μας, να έχουν όλα όσα έχουν ανάγκη και δικαιούνται, να έχουν μέλλον μέσα στην κοινωνία και όχι έξω από αυτήν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος