Oι αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών την 25η Μαρτίου

Ημέρα κατά την οποία οι εκδηλώσεις θα δημιουργήσουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των συγκοινωνιών είναι η 25η Μαρτίου και ανακοινώθηκαν οι νέες ρυθμίσεις που θα ισχύσουν μέχρι τη λήξη των εκδηλώσεων.

Oι αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών την 25η ΜαρτίουΜε στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι θα προβεί σε μερική προσωρινή τροποποίηση των διαδρομών των γραμμών Λεωφορείων, Τρόλεϊ και Τραμ, λόγω της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Αθηναίων, την Πέμπτη 25.03.2021, για το χρονικό διάστημα από τις 06:30 και έως πέρατος των εκδηλώσεων, σταδιακά και ανάλογα με τις ανάγκες και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Διαβάστε τον αναλυτικό κατάλογο με τις αλλαγές στα δρομολόγια.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί και με το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Oι αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών την 25η ΜαρτίουΗ ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 25η Μαρτίου, με εντολή της αστυνομίας, οι σταθμοί: Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Συγγρού Φιξ, Μοναστηράκι, Σύνταγμα και Ευαγγελισμός, θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Επίσης, λόγω της διεξαγωγής της στρατιωτικής παρέλασης, τα δρομολόγια της γραμμής ΤΡΑΜ, από την έναρξη και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, θα διεξάγονται με τερματικό σταθμό τη στάση “Κασομούλη”.

Oι αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών την 25η ΜαρτίουΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της επικείμενης άφιξης των ξένων επισήμων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, και κατόπιν εντολών της Ελληνικής Αστυνομίας επέρχονται κυκλοφορικές ρυθμίσεις στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

Ειδικότερα, για το χρονικό διάστημα:

25.03 και ώρες 12.15-12.45, 14.15-15.45
26.03 και ώρες 20.15-20.45
όλες οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού θα τερματίζουν/εκκινούν στο Κορωπί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος