Ο πατέρας της 11χρονης στην ΕΡΤ για τον τρόπο αποπλάνησης του δασκάλου (video)

Το χρονικό της παρενόχλησης της 11χρονης κόρης του από τον δάσκαλό της περιέγραψε αποκλειστικά στην ΕΡΤ ο πατέρας της, ο οποίος με τη στάση του διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης.

«Όταν μου είπε η μικρή ότι δάσκαλός της ήθελε να της κάνει ιδιαίτερα μαθήματα και να κάτσουν μόνοι τους στην τάξη, με πρόσχημα ότι είναι η καλύτερη του μαθήτρια, δεν την άφησα», δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο πατέρας της μαθήτριας.

«Ζήτησα να δω τις συνομιλίες του παιδιού στο viber και η μικρή μού ανέφερε ότι δεν είναι λόγια δασκάλου αυτά», είπε ο γονιός για τον απαράδεκτο τρόπο προσέγγισης του ανήλικου παιδιού από τον εκπαιδευτικό.

«Μου έλεγε ότι θέλει να με σφίξει στην αγκαλιά του, να μου δώσει πολλά φιλιά», εξιστόρησε ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας και η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Ζήτησα από το παιδί να ξαναβάλει την επαφή στο κινητό και είχα πλήρη ενημέρωση για τις ανάρμοστες τηλεφωνικές επικοινωνίες».

Σε ρόλο ντετέκτιβ, και αφού πρώτα είχε συνομιλήσει με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο πατέρας αφού κράτησε το παιδί στο σπίτι με την πρόφαση ότι ασθενεί, παρακολουθούσε μέρα με την ημέρα την εξέλιξη της τηλεφωνικής παρενόχλησης με όλο πιο ανάρμοστα μηνύματα.

«Θα σου σηκώσω τη μάσκα, να σου φιλήσω τα χειλάκια», ήταν ένα από αυτά όπως είπε στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ. «Αφού είχα πλέον αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια, ενημέρωσα τις Αρχές και οι αστυνομικοί έδρασαν άμεσα και τον συνέλαβαν κατευθείαν».

Ο 48χρονος δάσκαλος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων -καθώς είναι εκπαιδευτικός και τα θύματα του μαθήτριές του- και προσέγγιση μέσω διαδικτύου για την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος