Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Τριάδι Θεσσαλονίκης από το αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε την Κυριακή με θύμα έναν 67χρονο τον οποίο εντόπισε νεκρό μέσα στο σπίτι του, η κόρη του. Δράστης φέρεται να είναι ο γιος της οικογένειας 30 ετών, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.
Ο 30χρονος φέρεται να βρισκόταν σε σύγχυση και αυτά που έλεγε ενώπιον των αρχών, να μην γίνονται απολύτως κατανοητά. «Είχα πάρει ναρκωτικά χάπια. Ήταν βίαιος ο πατέρας μου, χτυπούσε και τη μητέρα μου», φέρεται να ισχυρίστηκε.

Ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός από την κόρη του που τον αναζητούσε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα στη μονοκατοικία όπου ζούσε μαζί με τον γιο του. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, τα χτυπήματα φέρεται να προκλήθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο από τον 30χρονο έπειτα από έντονη διαμάχη που είχε προηγηθεί μεταξύ τους.

Σε βάρος του δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο 30χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 67χρονου αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο (26/5).
Ρεπορτάζ ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΟΓΛΟΥ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος