Ο καιρός θα παραμείνει ζεστός μέχρι και την 28 Οκτωβρίου. Κατά τ’ άλλα το επόμενο 48ωρο σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της δυτικής Ελλάδας θα έχουμε ελαφρώς περιορισμένη την ορατότητα, κυρίως τις πρωινές ώρες, με πιθανότητα να σχηματιστούν ομίχλες. Στην υπόλοιπη χώρα θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια. Οι όποιες ομίχλες ή αραιές νεφώσεις θα υποχωρήσουν μέσα στην ημέρα.
H Αττική το πρωί θα έχει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές με πιθανότητα για περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά του νομού. Οι όποιες χαμηλές νεφώσεις γρήγορα θα διαλυθούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια παντού.
Ασθενείς θα είναι οι άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 15 με 26 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία το πρωί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε ομίχλες, κατά τόπους πυκνές, οι οποίες προς τις μεσημβρινές ώρες θα έχουν διαλυθεί και θα δώσουν τη θέση τους σε λιακάδα.
Και εδώ οι άνεμοι εξασθενημένοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 13 με 22 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος