Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις την Τρίτη (video)

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης θα κυριαρχήσουν δυνατοί νοτιάδες κυρίως στο Αιγαίο, στην Πελοπόννησο, στο Ιόνιο και στην Κρήτη ενώ ο καιρός θα μαλακώσει καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στην δυτική και στη κεντρική Μακεδονία θα συνεχίσουν να πνέουν βοριάδες και μάλιστα κάποια χιόνια θα κάνουν νωρίς την εμφάνιση τους σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός. Από τις πρωινές ώρες θα έχουμε τοπικές βροχές οι οποίες μέσα στην ημέρα θα γίνονται περισσότερες και θα παραμείνουν μέχρι και τις νυχτερινές ώρες. Πολλοί δυνατοί θα είναι οι νοτιοδυτικοί άνεμοι στα 7 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 11 έως τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη όπως και στην υπόλοιπη κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα έχουμε σύννεφα με πολύ τοπικές βροχές και κάποιες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις πάνω από τα 600-800 μέτρα. Προς το μεσημέρι και αργότερα οι τοπικές βροχές θα αρχίσουν να γίονται περισσότερες και εδώ και να εντοπίζονται στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας. Από το απόγευμα ο καιρός θα επιδεινωθεί με ακόμα περισσότερες βροχές και εξασθενημένες χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι στα 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 7 με 11 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος