O καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Σοβαρή επιδείνωση με δυνητικά επικίνδυνα φαινόμενα το επόμενο 24ωρο (video)

Το επόμενο 24-48ωρο αναμένεται σοβαρή επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά προς τα ανατολικά με ισχυρές μπόρες, βροχές και καταιγίδες.

Στην Αττική τις προμεσημβρινές ώρες θα έχουμε αρκετή συννεφιά κατά διαστήματα. Προς το μεσημέρι και αργότερα θα υπάρξουν κάποια ανοίγματα με διαστήματα ηλιοφάνειας, ο καιρός θα καταστεί άστατος κυρίως στις δυτικές και βόρειες περιοχές όπου αναμένεται να εκδηλωθούν και κάποιες μπόρες ή καταιγίδες. Από αργά το βράδυ δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα πέρασμα απο τοπικές μπόρες και καταιγίδες.
Οι άνεμοι γενικά νότιοι στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 23 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία από τη νύχτα της Πέμπτης θα υπάρξει επιδείνωση του καιρού και κυρίως στα πιο δυτικά κεντρικά και τα βόρεια όπου δεν αποκλείεται να έχουμε ήδη από αργά τη νύχτα δυνατές μπόρες και καταιγίδες. Οι πρωινές ώρες θα ξεκινήσουν με άστατο καιρό και τοπικές μπόρες οι οποίες θα γίνονται γρήγορα καταιγίδες στις παραθαλάσσιες-θαλάσσιες περιοχές. Κατά τη διάρκεια της ημέρας από νότο προς βορρά θα διέρχονται έντονα σύννεφα αστάθειας τα οποία θα δίνουν μπόρες βροχές και καταιγίδες κατά τόπους αρκετά ισχυρές. Το βράδυ τα φαινομένα θα εξασθενούν στις πιο δυτικές περιοχές αλλά ο καιρός θα παραμείνει άστατος στις υπόλοιπες.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 19 έως τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος