Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Σημαντική επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο

Σταδιακή αναμένεται η επιδείνωση του καιρού το Σάββατο, πρώτα στη βορειοδυτική, ενώ το βράδυ, ευρύτερα στην δυτική Ελλάδα. Έντονες θα είναι οι μπόρες και οι καταιγίδες στις περιοχές αυτές και σταδιακά θα κινηθούν προς την ανατολή. Πολύ δυνατοί θα είναι οι άνεμοι στα πελάγη μας, το Σάββατο κυρίως στο Ιόνιο ενώ την Κυριακή και στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα είναι νότιοι στο Ιόνιο 6 με 8, ενώ προς το απόγευμα, μπορεί να φτάσει στα 9 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν 4 με 5 και τοπικά 6 ενώ προς το απόγευμα μπορεί να φτάσουν και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία γενικά στη χώρα θα κυμανθεί από τους 7 μέχρι τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα εμφανιστούν χαμηλές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσουν κάποιες μπόρες αρχικά και προς το βράδυ καταιγίδες. Με την θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 14 και 24 βαθμών Κελσίου και τους ανέμους 5 με 6 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη μπόρες και καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως προς το βράδυ. Νοτιάς αναμένεται με εντάσεις 5 με 6 και στα ανοιχτά 6 με 7 μποφόρ και την θερμοκρασία να είναι μεταξύ 14 και 24 βαθμών Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος